Skip to main content

Over RTA Construct

Bouwfirma RTA Construct- en constructie firma bouwt al uw huizen, appartementen en verzorgd renovaties.

Wie zijn we?

Bent u op zoek naar een bouwpartner die uw nieuwbouwproject in goede banen kan leiden? Kies dan voor Limburgse aannemer en bouwbedrijf RTA Construct uit Ham bij Tessenderlo. Ons familiebedrijf bestaat al sedert 2008 en combineert vandaag al meer dan vijftien jaar ervaring met bouwprojecten in Limburg. Met ons kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. En dat zowel voor woningen en appartementen als voor villabouw.

Bouwbedrijf dat naar u luistert

De persoonlijke service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Onze troef als kleiner bouwbedrijf met een zelfwerkende zaakvoerder is dat wij steeds rechtstreeks in contact met u staan. De man waar u mee overlegt is ook diegene die mee aan de slag gaat op de werf. Op die manier verzekeren wij u een korte communicatielijn en een flexibele aanpak tijdens het project.

Wenst u graag een vrijblijvende offerte voor uw bouwproject? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij zijn werkzaam als aannemer in de provincies Limburg en Antwerpen. Ontdek onze projecten in HamTessenderloBeringen, Herentals, Lommel, Olen, ZonhovenPaal, Houthalen, OlmenEkerenHalen en Meerhout.

Our Partners

Bel ons nu op het nummer +32 497 340 132 met al uw vragen.