5 redenen om te kiezen voor een sleutel-op-de-deurwoning

Droom je al even over een woning waar je écht thuiskomt; één die volledig is ingedeeld en ingericht naar je eigen voorkeur? Dan heb je allicht bouwplannen! En bouwen betekent de handen uit de mouwen steken. Maar niet als je voor een sleutel-op-de-deurwoning van RTA Construct kiest! Wij sommen graag de voordelen voor je op:

 

1. Een sleutel-op-de-deurproject verloopt snel

De doorlooptijd van een sleutel-op-de-deurwoning ligt vaak een pak lager dan wanneer je zelf het heft in handen neemt. Veel hangt natuurlijk af van de weersomstandigheid of de vereisten van de woonst. Bij een sleutel-op-de-deurproject ontfermen professionals zich over de bouw van je huis, en neemt dit dus meerdere volwaardige jobs in beslag. Het bespaart je dus niet alleen veel tijd aan werk, je geniet bovendien sneller van je opgeleverde droomwoning.

 

2. Kies zelf hoe je woont

Sleutel-op-de-deurwoningen krijgen vaak de stempel van onpersoonlijk te zijn. Dat is zeker niet altijd zo! Heb je een klassiek of landelijk huis voor ogen, of woon je graag hip en modern? En wat met de afwerking of casco waar je water- en winddicht woont? Geen probleem als je op die vragen nog geen antwoord weet, we staan je graag bij in de knopen door te hakken. Laat je gerust inspireren door de opgeleverde projecten van RTA Construct. Jouw smaak staat centraal bij een sleutel-op-de-deurwoning.

 

3. Sit back & relax

Misschien wel het grootste voordeel van sleutel-op-de-deur bouwen, is dat het je een hoop stress en papierwerk bespaart! Bij een bouwproject komt namelijk heel wat kijken: bouwvergunningen indienen en opvolgen, een bodemattest opstellen, de juiste partijen vinden voor de uitvoering… Daar hoef je je dus niets van aan te trekken! Alle documenten komen uiteraard wel op jouw naam te staan, maar wij doen graag de rest.

 

4. Je woning is meteen afgewerkt

Je kent wel woningen die nog maanden of jaren wachten op de juiste brievenbus of oprit. Vergeet dat maar bij jouw sleutel-op-de-deurwoning. Je huis is geen werf meer na oplevering. Alles is tot in de puntjes afgewerkt; van badkamer- en keukeninrichting, tot je oprit of tuin. Thuiskomen was nog nooit zo ontspannend!

 

5. Sleutel-op-de-deur biedt je bescherming

 Dankzij de wet Breyne of ‘woningbouwwet’ geniet je van heel wat bescherming bij een sleutel-op-de-deurwoning. Zo geven wij steevast je totaalprijs op voorhand mee en betaal je bij RTA Construct geen torenhoog voorschot. En hoe RTA Construct die bescherming vertaalt in het opgeleverde werk? Eens opgeleverd, stopt onze service niet. Dààr maken wij graag het verschil.

 

Overtuigd van een sleutel-op-de-deurwoning? Of heb je nog enkele vragen? Neem gerust contact op met ons!

 

Comments ( 0 )