Over RTA Construct

Uw droomhuis bouwt u met bouwbedrijf RTA Construct

 

Hou een goed gevoel over aan de bouw van uw nieuwbouwproject door te kiezen voor aannemer en bouwbedrijf RTA Construct uit Ham bij Tessenderlo. Ons familiebedrijf is opgericht in 2008 en staat garant voor meer dan vijftien jaar ervaring, kwaliteit en vakmanschap in de woning- en villabouw.

 

De persoonlijke service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Als kleiner bouwbedrijf met zelfwerkende zaakvoerder hebben wij een rechtstreeks contact met u. Voor, tijdens en zelfs na de werken bent u altijd bij ons welkom voor al uw vragen en opmerkingen. Bij ons staat u op nummer één!

 

RTA Construct regelt als aannemer uw nieuwbouwproject vanaf de grondwerken tot en met het winddicht maken van het gebouw. De betonwerken mag u eveneens aan ons toevertrouwen. Wij zijn voornamelijk aan de slag op werven in een straal van 50 kilometer rond onze thuisbasis Ham.

 

Contacteer ons bouwbedrijf meteen wanneer u bouwplannen heeft en een ervaren aannemer zoekt. Wij bezorgen u een gratis offerte met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.